Fortrydelsesret

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os fuldt tilbage, selv dine fragtomkostninger hvis du har betalt det ved købet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på lys-kilden.dk . Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Herefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os, så refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, selv dine fragtomkostninger hvis du har betalt det ved købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du kan ikke længere blot fortryde ved passivitet. Det betyder, at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse eller manglende afhentning ved udleveringsstedet.

Bemærk!: Bliver varen ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til lys-kilden.dk og der vil omkostningerne til returfragt og evt. genudsendelse af varen skulle betales af dig.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
 
Ønsker du at returnere dit produkt, acceptere vi kun GLS erhverv og Postnord, da vi ikke godtager at vi skal langs og hente forsendelser.

Vedlæg venligst dokumentation på købet, såsom et ordre- eller faktura-nummer samt en begrundelse på returneringen.

Forsendelser sendt til pakkeshops/afhentning accepteres ikke!

Forsendelsen skal derfor afsendes til:

Lys-Kilden.dk

Perlegade 22

6400 Sønderborg

Danmark